Skip to content

VEZELTABLETTEN | Bevorderen de stoelgang

Vezels, of voedingsvezels, spelen een belangrijke rol bij de darmwerking en spijsvertering. De natuurlijke vezeltabletten van Pharmaxx bevatten onder andere psyllium (vlozaad) en appelvezels en leveren een bijdrage aan uw vezelinname. Dit zorgt ervoor dat u voldoende vezels binnenkrijgt waardoor uw darmfunctie wordt gestimuleerd en uw stoelgang wordt verbeterd.

Vezels zijn ook een hulpmiddel om op gewicht te blijven. Want hoewel de vezeltabletten nauwelijks calorieën bevatten, geven ze wel een verzadigd gevoel door trage passage in het maag-darm kanaal. Zo wordt uw eetlust vermindert en zult u minder snel geneigd zijn tussendoortjes te eten. De vezeltabletten passen dan ook prima in een dieet en helpen u om op gewicht te blijven.

Allergenen informatie

Pharmaxx vezeltabletten zijn glutenvrij, lactosevrij en bevatten geen resten of sporen van pinda´s. Aan dit product zijn geen suikers of kleurstoffen toegevoegd. De vezeltabletten zijn geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl.

VEZELTABLETTEN | Doseringsadvies en gebruik

Dagelijks één tot twee vezeltabletten. Bij voorkeur te gebruiken voor of tijdens de maaltijd met een glas water. Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Hoge kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Back To Top