Skip to content

Multivitamine

– Een complete aanvulling op uw dagelijkse voeding
– Voor extra energie en betere weerstand
– Alle vitamines en mineralen in slechts één tablet per dag

Een krachtige multivitamine

Uw lichaam heeft dagelijks voldoende vitamines en mineralen nodig om gezond te blijven. Er zijn echter periodes wanneer uw lichaam iets extra’s kan gebruiken. Zoals bij herstel na ziekte of in tijden van drukte en stress.

Multivitamine Forte bevat een krachtige dosis vitamines en mineralen voor extra ondersteuning van uw gezondheid. Het helpt uw weerstand te verhogen en geeft u extra energie in slechts één tablet per dag!

Hoge kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De multivitamines zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Hoeveel tabletten multivitamine moet ik per dag gebruiken?

U hoeft slechts één tablet per dag te gebruiken. Een extra tablet innemen kan wanneer u bijvoorbeeld een dag heeft overgeslagen, maar gebruik niet meer dan twee tabletten per dag. De tabletten zijn voorzien van een coating en daardoor extra makkelijk slikbaar.

Back To Top