Skip to content
Fresh Cranberries

CRANBERRY | Health Support

Cranberry van Pharmaxx bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand en ter bescherming van de lichaamscellen. Daarnaast bevat het een geconcentreerd cranberry extract. De capsules zijn suikervrij en geschikt voor vegetariërs.

Met elke dag één capsule krijgt u dagelijks extra vitamine C binnen om uw lichaam te helpen bij het behoud van een goede weerstand in een koude omgeving. Cranberry Forte is ook te gebruiken als kuur. Als kuur kunt u dagelijks twee capsules gebruiken.

Allergenen informatie

Cranberry Forte van Pharmaxx is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen resten of sporen van pinda´s. De cranberry capsules zijn bovendien geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl. Aan dit product zijn geen suikers of kleurstoffen toegevoegd.

Hoge kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De multivitamines zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Cranberry | Doseringsadvies en gebruik

Eén capsule per dag. De cranberry capsules met voldoende water innemen, bij voorkeur bij het ontbijt. Als kuur bij: tevens 1-2 capsules voor de avondmaaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Back To Top