Skip to content
voedingssupplementen

Slaap Comfort – Melatonine

– Bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust
– Bij innerlijke onrust en spanning
– Met tryptofaan, valeriaan en melatonine

Zo ondersteunt Slaap Comfort jouw gezondheid

Tijdens de slaap komt je lichaam tot rust en wordt alle informatie die je gedurende de dag hebt opgedaan, verwerkt. Je batterij wordt als het ware opgeladen wanneer je slaapt. Om uitgerust en met voldoende energie aan je dag te beginnen, is een goede en ontspannen nachtrust belangrijk.
Daarnaast is voldoende slaap van belang voor je weerstand en concentratievermogen. Pharmaxx Slaap Comfort helpt je te ontspannen zodat je makkelijker in slaap valt en lekker kan slapen. Zo kan je fit en uitgerust aan je dag beginnen, iedere dag opnieuw.

Uitgebalanceerde natuurlijke formule

Slaap Comfort van Pharmaxx is een natuurlijk hulpmiddel om lekker te slapen en bevat een uitgebalanceerde combinatie van melatonine, tryptofaan, 5-HTP, valeriaan en passiebloem. De samenhang tussen deze ingrediënten ondersteunt de aanmaak van de lichaamseigen stoffen serotonine en melatonine.

Compleet met melatonine, tryptofaan en valeriaan

Melatonine is verantwoordelijk voor het dag- en nachtritme en daardoor van invloed op de slaap. Tryptofaan is een essentieel aminozuur en nodig voor de aanmaak van serotonine, een stof die ook van belang is voor de nachtrust. Uit tryptofaan kan het lichaam ook extra melatonine maken. Verder staat valeriaan bekend als een natuurlijke rustgever. Zo kan je ontspannen in slaap vallen en lekker slapen gedurende de nacht.

Plantaardig 5-HTP

Het plantaardige 5-HTP wordt onder invloed van vitamine B omgezet in serotonine. Dit draagt bij aan de lichaamseigen aanmaak van extra melatonine en bevordert zo je nachtrust.

Doseringsadvies en gebruik

Eén tot maximaal 2 tabletten per dag (altijd eerst met één tablet per dag starten, pas dan de dosering eventueel verhogen). De tablet bij voorkeur een halfuur voor het slapen gaan met water innemen.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Dit product is ook geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, mensen met een
vegetarische leefstijl en kinderen vanaf 12 jaar. Bij medicijngebruik de bijsluiters goed lezen.

Back To Top