Skip to content
voedingssupplementen

PERFECT BALANCE | afslanken met groen thee

Vanaf ons 30ste levensjaar kan de stofwisseling langzamer gaan werken. Niet voor niets merken veel mensen dat ze na die leeftijd hun gewicht moeilijker op peil kunnen houden. Weight Control stimuleert uw gewichtsverlies en ondersteunt u bij het op peil houden van uw gewicht.
Weight Control is een natuurlijk supplement op basis van plantenextracten zoals groene thee. Deze extracten stimuleren uw vetverbranding. Daarnaast vermindert Weight Control het hongergevoel doordat het uw bloedsuikerspiegel op peil houdt. Een wonderpil tegen overgewicht bestaat niet. Weight Control is dan ook een natuurlijke ondersteuning om verantwoord af te slanken!

Met krachtig groene thee extract (EGCG)

Een belangrijk bestanddeel van groene thee is het antioxidant EGCG. Weight Control bevat een krachtig groene thee extract met maar liefst 40% EGCG. Samen met de andere extracten, zoals garcinia cambogia (met HCA), bevordert groene thee uw vetstofwisseling.
Tip: Weight Control is samen met Vezel Complex verkrijgbaar in het voordelige Weight Control Pakket.

Allergenen informatie

Weight Control is gegarandeerd vrij van gist, gluten, lactose, geur- en smaakstoffen en bevat geen resten of sporen van pinda’s. Aan dit supplement zijn geen suikers toegevoegd. De tabletten zijn ook geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl.
Weight Control bevat het allergeen maïs

Perfect Balance | Doseringsadvies en gebruik

Eén tablet per dag. De tablet bij voorkeur met voldoende water tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Hoge kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process richtlijnen. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Back To Top