Skip to content

GLUCOSAMINE COMPLEX | Health Support

Glucosamine Complex bevat stoffen die van nature in je lichaam voorkomen en die je lichaam zelf kan aanmaken. Naarmate we ouder worden, neemt dit echter steeds meer af. Op latere leeftijd is extra aandacht voor het kraakbeen in uw lichaam belangrijk. Ook wanneer u uw lichaam zwaar belast, zoals bij sporten, bij uitvoeren van zwaar lichamelijk werk of bij overgewicht, kunt u uw lichaam goed ondersteunen*.

Glucosamine complex bevat de ingrediënten mangaan en vitamine C die bijdragen aan de normale opbouw van uw botten en belangrijk zijn voor kraakbeen.

Glucosamine Complex kan tijdelijk gebruikt worden, maar ook dagelijks het hele jaar door. Daarnaast is het uiteraard ook goed om lekker in beweging te blijven. Bij een gezonde levensstijl hoort minimaal 30 minuten beweging per dag. Dit stimuleert je cellen die zorgen voor het onderhoud van je kraakbeen en gewrichten.

Allergenen informatie

Glucosamine Complex van Pharmaxx is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen resten of sporen van pinda´s. Aan dit product zijn geen suikers of kleurstoffen toegevoegd.

Glucosamine Complex bevat het allergeen schaaldieren.

Glucosamine Complex | Doseringsadvies en gebruik

Twee tabletten per dag. Bij voorkeur te gebruiken voor of tijdens de maaltijd met een glas water. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Hoge kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Back To Top