Skip to content
voedingssupplementen

VOOR WELK PRODUCT WILT U EEN  PROBEERPAKKET ONTVANGEN?

Let op! Frauduleuze e-mails in omloop

Er circuleren frauduleuze e-mails die zogenaamd afkomstig zijn van Pharmaxx, echter zijn deze niet door ons verzonden. Deze partij doet zich voor als “betalingsoplossing.nl”.
Deze partij wordt door ons niet gebruikt en bestaat pas recent. Wij benadrukken dat u geen betalingen moet verrichten naar aanleiding van deze e-mails en berichten.
Bij enige twijfel of voor vragen, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Via onderstaande button ziet u een voorbeeld van de e-mails die in omloop zijn.

[ TOTAL CARE ]

JA, IK WIL HET PROBEERPAKKET PHARMAXX TOTAL CARE UITPROBEREN

Omega: Goed voor het hart en DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Multivitamine: Mix van essentiële vitamines als aanvulling op uw dagelijkse voeding.

[ PERFECT BALANCE ]

JA, IK WIL HET PROBEERPAKKET PHARMAXX PERFECT BALANCE UITPROBEREN

Kruidencomplex: Met groene thee en citrus aurantium extract die u helpen op gewicht te blijven. Voedingsvezels: Voedingsvezels, zoals tarwe- en havervezels bevorderen de darmwerking en stimuleren de stoelgang.

[ BEAUTY SUPPORT ]

JA, IK WIL HET PROBEERPAKKET PHARMAXX BEAUTY SUPPORT UITPROBEREN

Anti-oxidanten: Vitamine C helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen Bevat zink, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Vitamine-B complex: Vitamine B12 draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid Zink is goed voor de nagels.

[ SLAAP COMFORT ]

JA, IK WIL HET PROBEERPAKKET PHARMAXX SLAAP COMFORT UITPROBEREN

Melatonine: Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen Vitamine B3 helpt om vermoeidheid te verminderen Met melatonine, tryptofaan en valeriaan. Magnesium: Speelt een rol bij het behoud van soepele spieren Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

[ HEALTH SUPPORT ]

JA, IK WIL HET PROBEERPAKKET PHARMAXX HEALTH SUPPORT UITPROBEREN

Glucosamine: Mangaan is goed voor de botopbouw en de aanmaak van kraakbeen Met extra chondroïtine en vitamine C. Cranberry: Met extra vitamine C Helpt uw lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Back To Top